Vi har bytt adress! Ni hittar oss numera på Linnégatan 48A (1 tr) i Stockholm

Revision

Auktoriserade revisorer

Vår revision är en kvalitetssäkring av ert företag.

Revisionsbyrå Stockholm

Din revisionsbyrå i central Stockholm. Hos oss på HQV Sthlm får du professionell hjälp av kvalificerade revisorer. Vår revision är en kvalitetssäkring av er ekonomi och skapar mervärde för er verksamhet. Våra revisorer har lång erfarenhet av arbete inom olika företagsformer ifrån diverse branscher. Vårt mål är att kunna hjälpa dig som kund reducera risker och finna möjligheter.

Vår kvalitetssäkring skapar även trygghet och förtroende för andra intressenter som investerare och banker. Med kvalitetssäkra rapporter kan styrelsen känna sig trygga fatta besult gällande verksamheten.Genom professionalism och korta kontaktvägar strävar vi alltid efter att ge våra kunder hög service och tillgänglighet.

Brett spectra av företagsformer och branscher

På HQV Sthlm har vi stor erfarenhet av att arbete med både mindre och större företag och organisationer. Många av våra kunder är mindre och medelstora företag, men vi arbetar även med större bolag som ingår i internationella koncerner. Våra kunder är verksamma i en rad olika branscher bla. musik och underhållningsbranschen samt media och reklam. Söker ni kompetens inom en viss bransch är ni välkommen att höra av er till oss så kan vi se hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. 

Vi har ytterligare lång erfarenhet och kunskap gällande stiftelser och kan hjälpa er ta fram lösningar specifika till ert ändamål. Inom föreningar och organisationer arbetar vi bland annat med bostadsrättsföreningar och branschföreningar där vi hjälper till med både revision och stöd gällande frågor som berör föreningen. 

Nära kontakt mellan revisor och kund

För oss är kontakten mellan kund och revisor av högsta prioritet och vi ser alltid till att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda tjänster utefter deras individuella behov. Vi vill kunna var en långsiktig samarbetspartner som finns där för att kunna erbjuda de resurser som behövs och även ge stöd och råd gällande företagets fortsatta utveckling. Att få bidra till ett företags utveckling är en viktig del i vårt arbete. 

“Vår revision är en kvalitetssäkring av ert företag”

Boka konsultation

Har du frågor eller vill veta mer om våra tjänster är ni varmt välkomna att höra av er till oss! Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så snart som möjligt.

Andra tjänster vi kan hjälpa er med

Kontakta oss

Fylli formuläret nedan så hör vi av oss så snart som möjligt.

Kontaktuppgifter

Telefon:

08-515 171 80

Email:

 info@hqvsthlm.se

Besöksadress & postadress:

Linnégatan 48A, (1 tr.)
114 54 STOCKHOLM