Vi har bytt adress! Ni hittar oss numera på Linnégatan 48A (1 tr) i Stockholm

Våra Tjänster

Att få bidra till en verksamhets framgång är för oss en mycket viktig del i vårt arbete
Boka konsultation

Revision

Vi har fått förtroendet att vara revisorer i en mycket bred kundkrets. Vi är revisorer i de flesta företagsformer där en stor del utgörs av små och medelstora ägarledda företag, stiftelser, föreningar och organisationer.

Vi vill vara en långsiktig samarbetspartner som alltid ska kunna erbjuda de resurser som behövs för alla situationer. Vi har en tradition av personligt engagemang och vi ser oss som en naturlig samtalspartner. Vår revision innebär en kvalitetssäkring av ert företag.

Redovisning

Väl fungerande ekonomirutiner är kännetecknande för varje framgångsrikt företag. Struktur, ordning och reda gör företagandet så mycket enklare, roligare och bättre i slutändan.

Våra erfarna redovisningskonsulter kan hjälpa er med allt från ax till limpa. Vi skapar effektiva rutiner för er ekonomihantering. Vi tar hand om löpande redovisning, rapportering, skattedeklarationer, bokslut och årsredovisning. Vi anpassar självfallet våra tjänster så att de möter ert företags behov på bästa och mest kostnadseffektiva sätt. En viktig del i detta arbete är en personlig och nära kontakt mellan er och vår redovisningskonsult.

I de fall som HQV även är er revisionsbyrå ser vi till att arbetet med bokslut och årsredovisning möter jävsregler och kvalitetskrav för revision.

Lön och HR

Våra löne- och HR-konsulter hjälper er med löneadministration och flertalet av företagets HR-frågor. Vi håller oss konstant uppdaterade på lagar och marknadens avtalsområden. Vi har stor vana av att arbeta med olika löne- och tidsrapporteringssystem och kan därför vid behov skräddarsy rutiner och system.

Rådgivning

Med vår breda och långa erfarenhet så vill vi mer än gärna dela med oss av den expertkunskap som vi besitter. Att få bidra till en verksamhets framgång är för oss en mycket viktig del i vårt arbete. Vi har bland annat stor vana av omstruktureringar, generationsskiften, skattefrågor och annan kvalificerad rådgivning.

Övriga företagstjänster

Genom att vi märkt en utökad förfrågan och ett behov hos våra kunder att få hjälp även med andra frågor som rör företagande än de ovan nämnda, arbetar vi aktivt på att utöka vårt kontaktnät av samarbetspartners. Har du någon fråga som rör företagande, kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att hjälpa dig, antingen genom att vi har kompetensen hos någon av våra medarbetare, eller att vi tar hjälp av, eller vidareförmedlar kontakt till, någon av våra samarbetspartners.

Boka konsultation med en av våra experter

Att få bidra till en verksamhets framgångär för oss en mycket viktig del i vårt arbete.

Kontakta oss

Fylli formuläret nedan så hör vi av oss så snart som möjligt.

Kontaktuppgifter

Telefon:

08-515 171 80

Email:

 info@hqvsthlm.se

Besöksadress & postadress:

Linnégatan 48A, (1 tr.)
114 54 STOCKHOLM