Vi har bytt adress! Ni hittar oss numera på Linnégatan 48A (1 tr) i Stockholm

Rådgivning

Professionell rådgivning

Vi vägleder dig genom hela processen för att du ska kunna nå den bästa möjliga lösning.

Professionell rådgivning

Tillgång till professionell rådgivning är en absolut nödvändighet för många företag. Med vår breda och långa erfarenhet så vill vi mer än gärna dela med oss av den expertkunskap som vi besitter för att ditt företag ska utvecklas. Att få bidra till en verksamhets framgång är för oss en mycket viktig del i vårt arbete. 

Vi har ett brett nätverk av kontakter med expertis inom många områden till hands för frågor som kräver extra specialistkunskap. Inom både civilrätt och skatterätt samarbetar vi med några av de främsta experterna på området för att besvara frågor gällande juridik och skatter. Vi hjälper dig ta kontroll över svåra frågor, minimera risker och fånga möjligheter.

“Genom våra kompetenta medarbetare, och genom nära samarbete med olika specialister, kan vi erbjuda rådgivning inom många av de områden som ett företag kommer i kontakt med.”

Boka konsultation

 Vi erbjuder kvalificerad rådgivning inom redovisningsfrågor, bokslut, årsredovisningar och koncernredovisningar, omstruktureringar, generationsskiften, skattefrågor och annan rådgivning. Vi vägleder dig genom hela processen för att du ska kunna nå den bästa möjliga lösning. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Kontakta oss

Fylli formuläret nedan så hör vi av oss så snart som möjligt.

Kontaktuppgifter

Telefon

08-515 171 80

Email

info@hqvsthlm.se

Besöksadress & postadress:

Linnégatan 48A, (1 tr.)
114 54 STOCKHOLM