Vi har bytt adress! Ni hittar oss numera på Linnégatan 48A (1 tr) i Stockholm

Lön och HR

Lön och HR-konsult

Vi hjälper er effektivisera system och rutiner.

Lön och HR i Stockholm

Våra löne- och HR-konsulter hjälper er med löneadministration och flertalet av företagets HR-frågor. Vi håller oss konstant uppdaterade på lagar och marknadens avtalsområden. Vi har stor vana av att arbeta med olika löne- och tidsrapporteringssystem och utifrån dina behov kan vi skräddarsy rutiner och system som passar just din verksamhet. Våra lönespecialister kan hjälpa er förenkla och effektivisera era rutiner och löneadministration. 

För att ditt företag ska nå sina mål på lång sikt är det viktigt med engagerade medarbetare som känner sig motiverade på arbetsplatsen. Som företag ställs man inför en rad frågor för hur man ska gå tillväga för att nå just detta. Det kan vara frågor som röra sig om allt från ledarskap och kommunikation till mer praktiska tillvägagångssätt inom HR. Vi finns för att stödja dig i dessa HR-frågor genom vår breda kompetens för att utveckla era rutiner och ha engagerade och motiverade medarbetare.

Boka konsultation

Hör av dig till oss på HQV Sthlm så bokar vi ett möte där vi går igenom hur vi kan på bästa sätt hjälpa er med löneadministrationen och HR. Vår Lön och HR-konsult har lång erfarenhet av att effektivisera rutiner samt lön och tidsrapporteringssystem.

Andra tjänster vi kan hjälpa er med

Kontakta oss

Fylli formuläret nedan så hör vi av oss så snart som möjligt.

Kontaktuppgifter

Telefon

08-515 171 80

Email

info@hqvsthlm.se

Besöksadress & postadress:

Linnégatan 48A, (1 tr.)
114 54 STOCKHOLM