Vi har bytt adress! Ni hittar oss numera på Linnégatan 48A (1 tr) i Stockholm

Revisor

Utvecklande roll inom revision

Vem är du?

Nu söker vi en revisor till vårt kontor centralt placerat vid Östermalms torg i Stockholm. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom revision och att du har ambitionen att inom några år skriva prov för auktorisation. Alternativt nyligen klar med studierna och vill starta sin karriär inom revision.

Är du nyligen auktoriserad revisor som vill driva egna uppdrag? Då finns den möjligheten hos oss! Vi letar efter en person som trivs med ansvar och känner sig bekväm med konsultrollen.

Du får ett spännande fält med många kundkontakter, därför värdesätter vi en god kommunikationsförmåga.

Vilka är vi?

HQV är en revisions- och redovisningsbyrå som alltid strävar efter att hålla högsta servicegrad och tillgänglighet. Vi vill vara en långsiktig samarbetspartner som alltid ska kunna erbjuda de resurser som behövs för alla situationer.

Vi har en tradition av personligt engagemang

Hos oss finns kvalificerade revisorer som tillsammans har en gedigen och bred erfarenhet av revisionsuppdrag i olika branscher och företagsformer. Flera av oss har erfarenhet från arbete på de största revisionsföretagen i Sverige.

Våra redovisningskonsulter/ lönekonsulter har stor vana att ta hand om en rad olika ekonomifunktioner och förenkla och effektivisera rutiner och administration.

Vår organisation präglas av korta kontaktvägar mellan medarbetare och gentemot kunder. Genom vårt gedigna kontaktnät av samarbetspartners finns tillgång till kompetens om den inte skulle finnas inom vårt eget företag.

Hos oss blir du en del i ett öppet arbetsklimat, vi är en trivsam och stimulerande arbetsplats där det finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi verkar inom en rad olika branscher och företagsformer, från små ägarledda företag till större företag och organisationer.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att fylla i formuläret nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontaktperson: Lena Normann

Tel: 08-515 171 88

E-post: lena.normann@hqvsthlm.se

Just nu söker vi inga revisorsassistenter men du kan gärna lämna en intresseanmälan.

Intresseanmälan